Civil 7 „Nyitott ajtók” programsorozat Kisbéren

Civil 7 „Nyitott ajtók” programsorozat Kisbéren

Közösségek hete

Kisbér Város Önkormányzata a „Helyi kisközösségek Kisbérhez tartozásának erősítése” című, TOP-5.3.1-16-KO1-2017-00005 számú projekt keretein belül 2019. november 5-én a Wass Albert Művelődési Központban az első Perczel Mór Hagyományőrző nap került megrendezésre. A programsorozat legkisebb látogatói 2019. november 6-án a Baba-mama klub keretei között játékos babaangol órán vehettek részt. Az idősebb korosztály tagjai ugyanezen a napon a tánc iránti szenvedélyüknek hódolhattak a Senior örömtánc keretei között.

2019. november 7-én a csipkeveréssel ismerkedhettek meg a látogatók, valamint biztonságos közlekedés és láthatóság bemutató is volt a Wass Albert Művelődési Központban. A Nyugdíjas Klub életébe is bepillantást lehetett nyerni, illetve a jógát is ki lehetett próbálni.

A helyi Cseresznyék Színtársulat életébe bepillantást nyerhettek az érdeklődők 2019. november 8-án.

A fazekas szakkör 2019. november 9-én Lehelvári Pál fazekas vezetésével valósult meg a Hegedüs Pál Helytörténeti Múzeumban. Ugyanezen a napon a Wass Albert Művelődési otthon adott otthont a rajz szakkörnek, illetve a Pro Cantata Kórus tevékenységét ismerhették meg az érdeklődők.

Galéria

Vissza